Röstförmedling i Norden

Professionell röstförmedling i Sverige och Norge

Att hitta rätt röst för sin reklamfilm, ljudbok eller annan typ av produkt som ska läsas in är väldigt viktigt. Att ha fel röst kan skapa en känsla som är helt fel i sammanhanget och slutprodukten blir inte lika bra som den hade varit med en professionell inläsare. Att hitta rätt företag som förmedlar dessa typer av tjänster är inte alltid helt lätt – men det är värt all tid man lägger ner. Vi vill tipsa om ett företag som heter Voice To Me – som har stor kunskap för hela produktionen när det kommer till inläsning och reklamröster. De kan visa upp en bred portfolio och goda referenser från flertalet välkända bolag.

Stort röstarkiv

Voice To Me har över 1400 röster i sitt röstarkiv, vilket gör de till en av de största röstbankerna som finns på marknaden. Med denna röstbank kan de skapa spännande och innovativa inläsningar som du som kund sedan kan ta del av och använda i dina reklamer med mera Bland dessa 1400 röster finns det många duktiga inläsare med olika dialekter, på olika språk och givetvis har även dessa goda referenser.

Gå in på nor.voicetome.com för att komma till den norska sidan och swe.voicetome.com för den svenska.

Snabb och smidig offertförfrågan

Är du intresserad av att ta del av röstarkivet och rösterna som finns där i din reklamfilm eller liknande så kan du lägga en offertförfrågan. Detta gör du på ett smidigt sätt via hemsidan och du får svar inom 3 timmar. Leveransen av röstförmedlingen går sedan smidigt till och du kan ta del av materialet som levereras.

Få en professionell röst idag du också!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *